OUT NOW NARCHOLOCOS DEBUT EP “LA MANIFESTACION” ON TAPES!

 

Hi! First I would like to announce that this is our 43rd catalogues to date! Whoa its actually being suprised to know that this godamn broke label has aged for 43 catalogues! And this time we have a different kind of thing, so what’s the different?! Its that we put out a hardcore punk catalogue this time lol! But I swear I still about to announce much pop punk releases in the future. We have Narcholocos from Yogya this time.

Fronted by the guy who is responsible for a grind/punk collective act named To Die, Indra Menus, this time he’ll bring you a hardcore punk punches in the vein of latino punk such like Los Crudos, Huasipungo, or Limp Wrist. They just put out an EP containing 9 tracks in total! And this comes out on tapes.

So if any of you would like some exposes for this one, yes please let me know about it so I can get back to you about how to get the materials digitally for free.

Pertama-tama saya ingin mengucapkan sebuah rasa sukur karena tidak terasa kalo label gembel ini sudah berusia 43 katalog yang dimana sebuah prestasi yang cukup mencengangkan secara personal karena emang sirkulasi finansial di label ini pun bukan termasuk yang bisa dibilang subur jg :)) Oke dan kali ini akan mempersembahkan sebuah rilisan yang bisa dibilang cukup berbeda dari sebelumnya karena katalog ini kami merilis sebuah band hardcore punK! Yak bisa dibilang cukup lama juga udah gak rilis rilisan hardcore punk selama ini dan kali ini kita memiliki Narcholocos dari Yogya yang dimana baru aja merilis EP mereka yang berisikan 9 lagu total di dalamnya.
Pun grup hardcore punk ini dihuni oleh eksponen yang sudah lama malang melintang di skena DIY hardcore punk, yak kali ini saya merujuk kepada inisiator kolektif grind/punk/noise bernama To Die, Indra Menus. Secara musikalitas sendiri, Narcholocos akan merepresentasikan hardcore punk cepat, singkat, dan padat ala band2 latino punk seperti Los Crudos, Limp Wrist, ataupun Huasipungo. EP ini dirilis dalam format kaset tape dan apabila rekan2 tertarik untuk membuat sebuah exposure untuk rilisan ini, mungkin bisa direply email ini dan kami akan memberikan akan anda materi dalam format digital.

Streaming Link :
https://rizkanrecords.bandcamp.com/album/rr43-narcholocos-la-manisfestacion?from=embed

Rizkan Records’ Sites :
Blog – rizkanrecords.blogspot.com
Twitter – https://twitter.com/RizkanRecs
Facebook Page – https://www.facebook.com/RizkanRecords/

Have a nice day
Rizkan

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.